• Swingerklubber i jylland swinger ålborg

  swingerklubber i jylland swinger ålborg

  Vi er en åben og imødekommende swingerklub med dresscode (lingeri) fredag samt lørdag fra klokken - og resten af ugens dage holder vi swinger-bioen åben for alle, hvor der også er fri påklædning. Hos Pussykat Club får du en swingerklub, der er centralt placeret i Aalborg (Vesterbro 55, meter fra busstation. Danmarks største guide til swingermiljøet, swingerklubberne og livet som swinger. Bliv klogere på hvordan du starter som swinger og find henvisninger til swingerklubber i Danmark og resten af Europa. Pussykat Club i Aalborg er en tidligere sexbiograf der fredag og lørdag aften mellem kl. og fungerer som swingerklub. Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Til alle Swinger arrangementer er der personale ved baren i klubben og der er en fast.

  Swingerklubber i jylland swinger ålborg - dette, igen

  Tusind tak, det kan godt være jeg finder på Log ind Opret gratis burger. Et helt ferieområde — SwingerComplex LaMirage — byder også på unikke muligheder for alle tiders frække ferier både sommer og vinter. Se listen over swingerklubber i Danmark. Find en swingerklub i nærheden af dig. loekkegaard.eu henviser til swingerklubber i hele Europa, her i blandt lande som Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Ungarn, Holland, Østrig, Schweiz, Kroatien, England og Spanien. Swingerklub mangler unge mænd. Unge kvinder valfarter til swingerklubber - i modsætning til de yngre mænd. I Nørresundby er der mangel på unge mænd. Billedet er fra en en tidligere Swingerklub, der lå på Hadsundvej i Aalborg. Arkivfoto: Lars Pauli. Sex & Seksualitet 6. november Del på Facebook · Del på. - Det er korrekt at antallet af swingerklubber i det nordjyske er meget begrænset. Der findes en klub i Ålborg og en i Århus og Århus er jo som bekent ikke Nordjylland. Hvad der ellers ligger af private klubber i det nordjyske har vi ikke kendskab til da de private klubber har det med at blive så private at der.

  Swingerklubber i jylland swinger ålborg - viser

  Hvad der sker i klubben bliver her, og der er ingen, der snakker om hinanden, hverken i eller udenfor klubben, siger Tim Fruergaard. Ikke snusket - Vi vil gerne vise stedet frem, så alle kan se, at der overhovedet ikke er tale om et snusket eller skummelt sted. Vi forbeholder os retten til at afvise personer med upassende adfærd. Landet er kendt for sit frisind og sine mange flotte og store swingerklubber, bl.

  Videos

  Har Mikkel Fønsskov været i swingerklub eller ej? swingerklubber i jylland swinger ålborg